Top

Anti slip sokken voor baby, peuter en kleuter

Anti slip sokken in meer dan 100 verschillende vrolijke kleuren en motieven. Mooie kwaliteit voor goedkope prijs! All4kidsshop is DE webshop met het grootste assortiment anti slip sokken van Nederland en België. 

 
Antislip sokken zorgen er voor dat kleine kinderen kunnen leren lopen zonder steeds uit te glijden op de gladde vloeren die tegenwoordig zo modern zijn. Plavuizen, laminaat, parket, zeil, linoleum, allemaal mooi en praktisch maar voor een kleintje wel erg glad.

Beginnende stapjes van kleine kinderen zijn nog vaak heel onzeker, als ze niet meteen een goed gevoel hebben over deze nieuw ontdekte manier van voortbewegen zullen ze zeker niet heel voortvarend verder stappen. 
 
Geef je kind meer zelfvertrouwen door ze leuke antislip sokjes aan te trekken. Dat is niet alleen leuk maar ook heel nuttig. Ze verminderen het uitglijden op een gladde vloer.

De nopjes zijn bovendien zo bescheiden dat ze de sokjes ook zonder probleem in hun schoentjes aan kunnen als ze naar buiten gaan. Er is voldoende keus in anti slip sokken voor jongens en anti slip sokken voor meisjes. In alle mogelijke kleuren en afbeeldingen. 
 
All4kidsshop is niet voor niets de online sokkenkraam met het het grootste en goedkoopste assortiment anti-slip sokjes van heel Nederland. Met recht een sokkenwebshop van allure. Er zijn al meer dan 100 verschillende soorten in de webshop verkrijgbaar. Met recht DE online anti slip sokken speciaalzaak van Nederland. Zoek je toevallig een kleur of afbeelding die er niet op staat dan kan je altijd even mailen naar info@all4kidsshop.nl en vermeld welke antislip sokken je nog mist in de webshop. 

Regelmatig zijn er ook leuke aanbiedingen hou de webshop dus goed in de gaten. 
 
 
Klik op de afbeelding hieronder om het hele assortiment van All4kidsshop te zien:

Anti slip sokken behoeden je kind voor uitglijden