Top

Cartoon kinder sokken

Cartoon kindersokken met cartoons oftewel afbeelding van stripfiguren.


De meeste cartoon sokken of stripfiguur afbeelding sokken zijn niet met anti slip noppen maar wel heel leuk om te zien. Is je kindje wat groter en staat het al stevig op de beentjes dan zijn de antislip noppen ook niet meer zo nodig omdat ze dan zelf hun evenwicht al kunnen houden. Juist dan zijn de sokken met stripfiguren oftewel cartoon sokken heel leuk.

Deze sokken hebben allemaal grappige afbeeldingen. Helemaal prachtig vinden ze het als het om heel favoriete bekende stripfiguren gaat zoals Bliksem Mcqueen, Takel, Luigi, Doc Hudson en vele andere van Disney Pixar Cars. Of voor meisjes de Minnie Mouse of Disney Princess sokken waarin ze zich zelf een prinses wanen. 

Wij verkopen uitsluitend originele licentie afbeelding cartoon sokken, dus geen namaak of nep. Alle sokken blijven mooi als je ze binnenste buiten wast op maximaal 30 graden. Uiteraard kunnen ze in de droog automaat maar wel lage temperatuur. 
 
Vrolijk van kleur, grappige afbeeldingen. Daar wordt je kindje vanzelf vrolijk van. In onze sokshop all4kidsshop vind je steeds weer nieuwe soorten. Uiteraard zijn er vele sokken met de afbeeldingen van Pixar Cars, Disney Planes, Minnie, Princess, Winnie de Poeh, Disney, Garfield maar ook van veel sprookjesfiguren of zomaar leuke cartoons. 

Stripfiguur afbeeldings sokken zijn er vanaf de peutermaatjes tot aan de grote kindersokken toe. Tenslotte is er voor elke leeftijd wel een favoriet stripfiguur te vinden.  
 
Klik op de afbeelding hieronder voor het hele assortiment cartoon stripfiguur sokjes, de afbeelding geeft maar een paar voorbeelden weer van de sokken die op All4kidsshop te koop zijn. En mis je nog leuke afbeeldingen mail dan naar info@all4kidsshop dan kunnen we kijken of we ze toch kunnen leveren of in het assortiment opnemen.